Izdržati bez masturbacije...
50 dana
Tema bloga
Anketa
Koliko dugo će autor bloga izdržati bez onanije?


Blog
nedjelja, ožujak 30, 2008

Što je bilo, bilo je. Izazova mojoj apstinenciji više nema, niti će ih biti u posljednjih 48 sati. No vratimo se dva dana u prošlost. Tada sam se našao oči u oči s najvećim izazovom od početka istraživanja. I dalje je nejasno zašto nisam pokleknuo. Očito je bilo suđeno da apstiniram do kraja…

Spojevi na slijepo u mojem su se životu pokazali kao prava katastrofa. Već duže vrijeme pokušavam samog sebe nagovoriti da prestanem s tim sranjem, ali obožavateljice mojih blogova niču kao gljive, i jednostavno se osjećam moralno obvezan svakoj od njih pružiti šansu.

No ovaj put nisam uopće bio u dilemi. Intuicija mi je govorila da se s ovom curom jednostavno moram naći. Što je najsmješnije, nisam o njoj znao ama baš ništa. Tek iz par komentara na ''Stifmeisterovom pristupu'' i ovom blogu uspio sam zaključiti da je jako simpatična.

Po nekoj realnoj logici, njezin fizički izgled nije nikako mogao biti dobar. Život me naučio da se za zgodne cure treba puno mučiti, osim ako nisu jako mlade. Ovo je zasad išlo previše lako. Međutim, kad mi je rekla da će doći sama bez frendica k meni i k mojoj ekipi u Sax, morao sam se zamisliti. ''Očito je jako samopouzdana. Malo koja bi na to bila spremna. Ili je luda ili je zbilja posebna.'', pomislio sam. Oko pola 11 pojavio sam se ispred Saxa s ekipom. Svi moji priznati frendovi najavili su svoj dolazak te večeri. Konačno će biti i publike na mojem spoju. To me nekako veselilo.

Stvari su se jako brzo odvijale. Već sam na ulazu ugledao malu plavušu, koja je odgovarala njezinom opisu. Nisam joj mogao vidjeti lice, ali činila se ok izdaleka. Ubrzo je izvadila mobitel i nekog nazvala. Moj mobitel je zazvonio. To je ona…

Sad je trebalo stisnuti zube i pogledati joj u lice, nadajući se da neće biti pretjeranih grešaka. Kad sam ju ugledao, nisam mogao vjerovati. ''Čovječe, slatka je u faci i to jako.'', ustvrdio sam s dosta entuzijazma. Nije bila najzgodnija cura koju sam upoznao u životu, ali nije bila ni puno dalje od toga. Moja nenormalna izbirljivost konačno je popustila. ''Sviđa mi se i želim ju večeras.'', zaključio sam, prvi put nakon jako dugo vremena.

Što sam ju duže gledao, to sam bio sve više zainteresiran. Briga oko apstinencije nije više postojala. Muzika je bila jako glasna, i morali smo biti jako blizu jedno drugom da bismo mogli razgovarati. Osjećao sam blizinu njezinih usana. Cijelo sam vrijeme bio u napasti da je poljubim, i to bez ikakve najave. Bio sam napaljeniji nego ikad. Penis mi je bio tvrd, a gaće potpuno mokre. Sad mi je jasno kako je ženama kad se jako uzbude. U jednom trenutku više nisam bio siguran jesam li svršio ili ne, s obzirom na stanje u boksericama, pa sam morao otići na wc vidjeti kolika je šteta. Detaljna analiza pokazala je da ipak nisam: sperma nije izašla na svjetlo dana, sve je to bila samo predejakulacijska tekućina. Tada se činilo nemoguće ono što se dogodilo na kraju večeri…

Uslijedio je hladan tuš. Naš razgovor naizgled se razvijao u pravom smjeru, ali kad je trebalo doći do poljupca, ona se odjednom povukla. Nakon toga mi je servirala ''ja volim crnokose dečke'' izjavu. Počela je sve češće pogledavati mog frenda Nadala i raspitivati se o njemu. Nema sumnje, brod je počeo tonuti. Ipak, ja kao kapetan nisam htio napustiti tonuću olupinu. Odlučio sam se boriti junački do kraja.

Ova slatka djevojka jako je direktna u komunikaciji. To bi me nekoć davno povrijedilo, ali puno sam radio na sebi u zadnje vrijeme i sad sam spreman na sve izazove koje žene stave pred mene. ''Žao mi je. Sladak si mi i dobar, ali stvarno nema kemije'', izjavila je iznenadno. Situacija se činila jako lošom nakon te izjave: bio sam sav mokar, a ona me upravo odjebala. Došlo mi je da odem presvući gaće u wc, da makar budem suh. Moja napaljenost odjednom je potpuno splasnula, a ja sam se posvetio alkoholu. Tek će se kasnije pokazati koliko je to bilo kobno.

Ljudi koji me preziru konačno su došli na svoje. Činilo se da sam još jednom brutalno odjeban, i to nakon što su mi obećana brda i doline. Moji navijači bili su na rubu suza, no ja sam nekako bio zadovoljan takvim razvojem događaja. Činilo se pravedno, nakon svih ružnih odjeba koje sam podijelio u posljednjih nekoliko mjeseci. Konačno se sudbina okrenula protiv mene.

Ja joj nisam bio po mjeri, ali moj frend Nadal itekako je. S obzirom da sam prije svega timski igrač i praktičan čovjek, odlučio sam ih nekako pokušati spojiti. Ona je naravno pristala. Jeftinu molbu ''moram na wc, možeš li ju malo zabavljati'' Nadal je progutao. Odjednom sam postao Kupido.

Nakon što sam obavio nuždu, otišao sam malo popričati s legendama Lige mufova, kao što su Larsson i Safin. Alkohol se pio, a dobre fore bacale na veliko. Larsson me pokušavao nagovoriti da zadnji dan istraživanja stavim sliku svoje obilne prve izdrkotine na net, no ja sam mu objasnio da je ovaj blog dovoljno degutantan i bez toga. Safinove fore uglavnom su se svodile na generala Koradea. ''Šta misliš da uspiješ izdržati do ponedjeljka i onda ti zadnji dan general Korade upadne u stan i pod prijetnjom smrću izdrka kurac svojom jedinom rukom?''  Dugo sam se smijao na tu Safinovu foru.

Nadal je previše popio. Kad je takav ponaša se kao budala. Između njega i moje nesuđene nije moglo biti ničega. Nisu si dobro sjeli. Sad sam ju opet ja zabavljao. Sa svakim gutljajem pive slatka je djevojka postajala sve otvorenija. Tako alkohol obično djeluje na pristojne curice. ''Treba biti drzak u ovakvim situacijama.'', pomislio sam.

Cijeli život poštujem volju djevojaka i prihvaćam njihove izjave kao realno stanje stvari. To nikud ne vodi. Došlo je vrijeme za nametanje vlastite volje. ''Znaš, nisi mi baš uvjerljiva. Ja ipak mislim da se ti želiš pobariti sa mnom.'', ustvrdio sam samouvjereno, a ona se sramežljivo nasmijala, pogledom potvrđujući moju tezu.

Došlo je vrijeme za prvi poljubac. Ali ja nisam mogao pred frendovima. Ispalo bi previše glupo: prvo se pojavim u društvu sa curom, onda ju nonšalantno nudim okolo, a na kraju ipak bahato pobarim pred svima. To nije kul ni malo. Ipak, nisam se mogao skulirati i moje su usne pronašle njezine. ''Idemo van.'', predložio sam joj.

Obećala je da će me odvesti doma u Siget. Na putu prema njezinom autu žestoko smo se ljubili većinu vremena. Bio sam gladan poljubaca, kao i ona, što mi je kasnije priznala. Bilo mi je jako lijepo, ali nisam bio previše napaljen, no tome uopće nisam pridavao pažnju. Konačno je došlo vrijeme ljubavnog uživanja, valjalo se opustiti.

Put prema Sigetu činio se jako dug. Morao sam se suzdržavati cijelo vrijeme, jer nisam htio da doživimo prometnu nesreću. No ja sam već naviknut na suzdržavanje. Kad smo konačno stigli na parkiralište moje zgrade, strastveno smo se bacili jedno drugom u zagrljaj. Oproštajni poljubac pretvorio se u dugo barenje. Moram priznati da se nikad nisam ljubio s tako agresivnom djevojkom. Katkad sam imao osjećaj da će mi progutati cijelu facu. Bila je iznimno žestoka. Meni poborniku nježnosti nije se bilo lako naviknuti na to.

Stvari su postajale sve ozbiljnije. Htio sam biti pristojan, ali ruke su se same počele zavlačiti na njezina skrivena mjesta. Penis mi je cijelo vrijeme bio u poludignutom stanju. Poludignutom, a ne dignutom! Razlika je enormna, što sam nažalost naučio te noći.

Ona je konačno bila na meni. Mogao sam osjetiti njezine fine noge na svojima, kao i toplinu ženskog međunožja pripijenog uz moje tijelo. (koja ironija, dok ovo pišem penis mi je tvrd i želi eksplodirati) Nismo mogli stati, išli smo dalje i dalje. Počeo sam joj zavlačiti ruke pod majicu. Imala je jako seksi grudnjak. To me nije spriječilo da dođem do onog ispod. Počeo sam ju ljubiti. Njezine bradavice bile su jako ukusne. Uzdisala je sve glasnije, a time me tjerala da idem dalje. Otkopčao sam joj hlače i počeo se igrati. Sve se to događalo na prilično javnom parkiralištu, u blizini moje zgrade. Nije nas bilo briga…

Bila je jako mokra. Moji su je nestašni prsti nadraživali, a ona je uzdisala. Htio sam je skinuti do kraja, jer mi je bilo nespretno zavlačiti ruku duboko u traperice. Ona je htjela otkopčati moje hlače i zavući ruku. Znala je za apstinenciju, pa me pitala smije li. Dopustio sam joj. Potpuno sam zaboravio na svoju misiju. No moj penis nije.

''Nisam ponio kondome.'', rekao sam joj. ''Imam ja'', odgovorila mi je. Trebao sam joj tada samo reći ''Ajmo radije neki drugi put'' i sve bi bilo super. Ona bi me poštivala, navijači bi me poštivali, ja bih se poštivao. Ali ja sam slijepo vjerovao svojem penisu, koji me dosad nikad nije iznevjerio u ovakvim situacijama. Kako li sam se prevario…

Mora da sam bio malo i pijan. Popio sam koju pivu previše. Onaj ''nema kemije'' odjeb također je djelovao kao hladan tuš. Ipak, logično bi bilo da dugo suzdržavanje donese nesputanu pohotu. Tome sam se nadao. Kad mi je stavila kondom,  bio sam uvjeren da mi je dignut. No to je bila samo optička varka.

Seks u autu nevjerojatno je neudoban. Izbor položaja jako je težak. Još ako imaš penis koji nije totalno dignut, naći ćeš se u velikim problemima. Prvo je ona bila na meni, ali od toga nije bilo koristi. Nakon toga sam ja bio na njoj. Nisam uspijevao ući. Nikad se nisam našao u takvoj situaciji, počela me hvatati panika. Onda sam ipak uspio malo ući, ali ispao sam pretjerano brzo. Bilo je tako prokleto neudobno!

Našao sam se u pat poziciji: nisam ga mogao dići do kraja bez manualnog rada, a minimalan manualni rad doveo bi me do preranog svršavanja. Prijetila mi je katastrofa, koju nisam mogao izbjeći. Proklinjao sam ovo istraživanje, koje me dovelo do velike sramote, kao i vlastitu pohotu, koja mi očito nije trebala. Penis je izgledao izmučeno. Nakon 47 dana suzdržavanja i petosatnog nemilosrdnog nadraživanja, kao da mu je ponestalo energije. Bio je mokar, ali ne i tvrd kao stijena. ''Isuse, postao sam impotentan!'', strašna mi je misao prošla kroz glavu.

Ona nije imala strpljenja za moje muke. Počela se oblačiti. S tugom u očima gledao sam te glatke fine noge i savršeno donje rublje. U normalnim okolnostima to bi mi bilo dovoljno da se uzbudim do besvijesti. No ovo nije bila normalna večer.

Nakon što smo se obukli, opet smo se malo barili. Ovaj put puno nježnije, što mi se više svidjelo. Pokušao sam ju poljubiti što je više moguće puta prije spavanja, jer sam znao da neću imati drugu priliku. Nisam baš imao volje ići doma, ali morao sam zbog posla. Oprostili smo se nježno. Bio sam donekle zadovoljan ovom pustolovinom, ali i prilično šokiran iznenađujuće neuspješnim krajem. Nije bilo lako zaspati.

Ujutro je uslijedio logičan kraj priče. Djevojka se otrijeznila i vratila staroj priči o kemiji koje nema. Tome je sigurno pripomogao i slab nastup mojeg penisa. Neću imati prilike popraviti dojam, jer je ''uzvratna utakmica'' otkazana. Opet se počela raspitivati o Nadalu, nakon što je proučila njegov blog i zaključila da je elokventan. Sviđa mi se njezina drskost, to se rijetko viđa kod žena. Ja ne bih imao ništa protiv da među njima bude nečeg, ali Nadal sigurno neće htjeti poslije mene. Za kraj sam joj prorekao da mi neće moći odoljeti ako ju ponovo pokušam poljubiti. Ona je odgovorila neutralno i na tome je sve ostalo.

Slučaj ''nedovoljno dignut penis'' možda pomalo zabrinjava, ali pregršt je stvari koje vesele. Kao prvo, moja psiha. Da mi je prije par godina neka slatka cura objasnila da nema kemije, snuždio bih se i bio u kurcu. Da me prije par godina neka cura odjebala nakon jednovečernjeg barenja, proklinjao bih i nju i cijeli ovaj svijet promiskuitetni. Da mi je prije par godina penis zakazao, vjerojatno bih završio u ludnici. Danas se osjećam sretan i zadovoljan, unatoč gore nabrojanim problemima. Mnoštvo je razloga za sreću:
 • Proveo sam ugodnu večer u zagrljaju slatke cure. Tome se treba veseliti.
 • Penis je možda podbacio, ali to nije kraj svijeta. Da i postanem impotentan, tu je Viagra. Meni i tako seks nije toliko bitan, pa me nefunkcionalnost penisa previše ne pogađa.
 • Prekinuo sam Larssonovu seriju od dva zbara bez protivničkog odgovora i time preuzeo vodstvo u našem timskom duelu.
 • Srušio sam Takumino zlo proročanstvo, koje je glasilo ''Ti nećeš zbariti više nikad''
 • Igrao sam se s najfinijim dijelovima ženskog tijela
 • Dobio sam besplatan prijevoz doma

Život ide dalje. Dok god budem pozitivno razmišljao, ne bojim se ja za sebe. Više me ne zanimaju problemi, samo rješenja. Konačno sam spreman za velike stvari.

50dana @ 14:54 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
Arhiva
« » svi 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Brojač posjeta
28039
Index.hr
Nema zapisa.